Gebruikershulpmiddelen


Een logo kiezen voor MADspace

We hebben de wens om wat promotiemateriaal te maken (T-shirts, stickers, flyers) en dus willen we een (min of meer) definitieve keuze maken voor ons logo. We hopen voor 22 maart een keuze gemaakt te kunnen hebben. Dan kunnen we nog promotiemateriaal hebben voor de Mini Maker Faire op 29/30 maart. Tot woensdag 19 maart kun je jouw idee mailen naar tom [at] madspace.nl.

Het doel van het logo is om een visuele identiteit te zijn voor MADspace. Ofwel: een plaatje dat iedereen (die het eerder gezien heeft) ons kent direct herkent als MADspace. De tekst „MADspace” kan natuurlijk in het logo zitten, maar dat hoeft dus niet. Het gaat vooral om visuele herkenbaarheid.

Aspecten die van belang kunnen zijn voor een logo (maar zeker niet verplicht!), zijn:

  • is het makkelijk te herkennen?
  • draagt het uit waar MADspace voor staat?
  • is het mooi?
  • leent het voor gebruik in projecten? Ofwel: kun je het uitfrezen, lasercutten, laser-projecteren, tonen op (LED-)displays, etc.?

logo 1

Ons eerste logo, aangeleverd door Sven van het Duitse C4

logo 2

Logo ontworpen door Elma. Met duidelijke verwijzing naar Eindhoven.

logo 3

Ontwerp door Serdar.

logo 4

Ontwerp door Johannes. Dit logo is onderdeel van een compleet website en huisstijlontwerp (en daarin komen de kleuren beter uit dan op deze witte wiki-achtergrond). De rest van dat ontwerp bevat bijvoorbeeld achtergronden met plaatjes van de ruimte (heelal).

logo 5: jouw idee?

Tot woensdag 19 maart 20:00 kun je jouw idee of suggestie mailen naar tom [at] madspace.nl (of als je al een account hebt voor deze wiki, kun je ook direct op deze pagina toevoegen).